Fan zona

Brodolomci….od foruma do official fan cluba
Kad danas sjednemo za stol i pokušamo sažeti sve uspomene od početaka podizanja jidra našeg Brodića teško je riječima opisati sve događaje, jer oni su se jednostavno doživjeli, žive u nama.

Ovaj site je jedan djelić toga, način da naše uspomene podijelimo, da ih se sjetimo i da otvorimo vrata i srce svim dobrim judima koji osjećaju poruke u boci, dijele i razumiju.

Brodolomac nije samo fraza, prolazna oluja na moru, već netko ko žeđa za izazovima života, odrasta i u moru stihova se usidrio u luku versa i nota u kojima mu bisne hridi izgledaju kao pomoćen kruh a gromovi kao sviće na nebu.

Upravo takve misli dovele su do okupljanja na raznim forumima gdje smo međusobno dijelili svoje emocije a zbog pjesama radi kojih smo se zaljubljivali, smijali, plakali, postali bolji ljudi. Prolazili smo kroz fazu odrastanja kao početnički bandovi, ali nikad nismo gubili energiju i vjeru u ljubav, ljepotu, povjerenje… Zbog toga smo osjetili želju i moment za trenutak „kada čovjeku postane malo“ i pokažemo našu zahvalnost osobi koja nas je svojim stihovima, nezaboravnim momentima na koncertima, druženjem i prijateljstvom zadužila da mu poklonimo ovaj official fan club.

I grom ća cipa priko nas, i škripje zubima, to bi tribala vidit, i sa mnom podilit (pobjedu)