Nova godina u Puli uz Gibonnija i prijatelje

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail

Danas je prostorijama Komunalne palače u Puli održana konferencija za novinare na kojoj je najavljen „Prosinac u gradu“, skup zabavnih manifestacija kojima se obilježava posljednji mjesec kalendarske godine.

Kako je najavljeno, program počinje 6. prosinca na Svetog Nikolu,  s plesnim programom, predstavama i ostalim sadržajem za djecu. Ukupno će se u prosincu održati preko 150 manifestacija, a sve će kulminirati dočekom Nove godine na Forumu, uz nastup Gibonnija i gostiju (Ivana Husar, Urban, Davorin Bogović). Od višednevni programa ističe se dječji program u Kinu Valli i Gradskoj knjižnici, vožnja Veselim autobusom,  radionice i izložbe Galerije Singular i HDLU-a, Božićni sajam u Ciscuttijevoj ulici, Kuća Djeda Mraza u organizaciji Teatra Naranča i božićni nastup Jazz Fiorin Orchestra.

Osim novogodišnjeg dočeka glazba će kroz prosinac odjekivati i Seasplash platformom (Showcase music event, Punk rock koncert, skate i breakdance contest), te popularnom r’n’r feštom RockTarata (Elemental, Marjan Ban, Vatra, Dogma, Postolar Tripper, TBF i drugi).

Više o samom programu možete pronaći na službenim stranicama Grada Pule.

docek2

Izvor: RegionalExpress.hr